Sport

Hátország: nagy az érdeklődés a SZEOL SC nyári tábora iránt

Hátország: nagy az érdeklődés a SZEOL SC nyári tábora iránt

2014. július 15., kedd
Hátország: nagy az érdeklődés a SZEOL SC nyári tábora iránt
szeol_nyari_tabor_001

A SZEOL SC keretein belül – a Tisza Volán Focisuli táborozási hagyományait tovább folytatva – már ezen a nyáron is több mint 150 gyerek vett részt a nyári foglalkozásokon, melyek 8–16 óráig aktív elfoglaltságot biztosítanak a résztvevőknek a Kisstadionban és a Sportuszodában.

A július első hetében zajló táborban

Molnár Tiborné

, vagy ahogyan mindenki szólítja, Csa-csa néni és

Kispál Csaba

(2004-es korosztályos edző) vezetésével több mint 70 gyerek jelent meg. Az edzői kar azonnali „megerősítése”

Boldizsár Bálint

és

Molnár Dániel

személyében megtörtént. A két fiatal szakember a továbbiakban is a klub utánpótlás kötelékében marad, segítő edzőként dolgoznak a nagy létszámú korosztályok mellett. A második héten

Dóra János

(2003-as korosztályos edző),

Molnár Tibor

(2002-es korosztályos edző) és Molnár Dániel pallérozta az 50 fő feletti gyereksereget.

Nagy Zsombor

, a klub egykori játékosa, jelenleg az MTK és a Magyar U17-es válogatott tagja aktívan, a tábor minden napján egyéni képzéssel segítette a foglalkozásvezetők munkáját.

Bagdi Ferenc

pedig külön csoportban 14 kapustehetséggel végzett játékos feladatokkal, versenyekkel tarkított komoly speciális képzést.

szeol_nyari_tabor_002

Javában zajlik a harmadik hét, ezúttal

Vándor Zsolt

(2006-os korosztályos edző) és

Kovács Péter

(2005-ös edző) Boldizsár Bálint segítségével a kisebbekkel, míg

Lednitzky András

és

Bóka Ferenc

a már bajnokságban részt vevő korosztályokkal (2001-2002) foglalkozik. Délelőtt és a tábornapok végén labdás edzések, versenyek, ebéd után úszás és uszodai játékok képezik a fő programot a tábor résztvevőinek, létszámuk ismét meghaladja a félszázat. Két turnust terveznek még a hátralévő időben a SZEOL SC szakemberei, Július 21. és 25. között Molnár Tibor és Molnár Tiborné (jelentkezni lehet a 70/3 751-014 telefonszámon), valamint Bagdi Ferenc kapustáborba várja az érdeklődőket. Augusztus 11 – 15 között pedig szintén Csa-csa néni és Molnár Dániel tart foglalkozásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.