/

Elütötte a kerékpárost, majd felhívta a figyelmét, hogy elszakadt a pólója

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja egy Dorozsmai út és a Szilva utca kereszteződésénél történt balesetben – írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/4119/2014. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi elektromos kerékpárral közlekedett Szegeden, a Dorozsmai úti kerékpárúton Kiskundorozsma felől Szeged irányába július 16-án 8 óra 20 perckor. Az ismeretlen személy a Dorozsmai út és a Szilva utca kereszteződését elhagyva hátulról nekiütközött a biciklijével szintén Szeged felé haladó sértettnek, aki az ütközés következtében elesett. Ekkor az elektromos kerékpárral közlekedő ismeretlen férfi megállt, visszament a földön fekvő sértetthez és annyit közölt a láthatóan sérült nővel, hogy „elszakadt a pólója”. Ezt követően adatai hátrahagyása nélkül és a tőle elvárható segítségnyújtást mellőzve eltávozott a baleset helyszínéről.
Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 30 év körüli, borostás, szemüveges. A baleset idején egy világos színű, burkolt, robogó jellegű elektromos kerékpárral közlekedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy az ismeretlen személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Spenót kutya is hazatalált az okostelefonos applikáció segítségével

Következő sztori

Április óta 1,3 milliárd euró támogatást utalt az EU