Bulvár

Elütötte a kerékpárost, majd felhívta a figyelmét, hogy elszakadt a pólója

Elütötte a kerékpárost, majd felhívta a figyelmét, hogy elszakadt a pólója

2014. július 22., kedd
Elütötte a kerékpárost, majd felhívta a figyelmét, hogy elszakadt a pólója

A Szegedi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja egy Dorozsmai út és a Szilva utca kereszteződésénél történt balesetben - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/4119/2014. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi elektromos kerékpárral közlekedett Szegeden, a Dorozsmai úti kerékpárúton Kiskundorozsma felől Szeged irányába július 16-án 8 óra 20 perckor. Az ismeretlen személy a Dorozsmai út és a Szilva utca kereszteződését elhagyva hátulról nekiütközött a biciklijével szintén Szeged felé haladó sértettnek, aki az ütközés következtében elesett. Ekkor az elektromos kerékpárral közlekedő ismeretlen férfi megállt, visszament a földön fekvő sértetthez és annyit közölt a láthatóan sérült nővel, hogy „elszakadt a pólója”. Ezt követően adatai hátrahagyása nélkül és a tőle elvárható segítségnyújtást mellőzve eltávozott a baleset helyszínéről. Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 30 év körüli, borostás, szemüveges. A baleset idején egy világos színű, burkolt, robogó jellegű elektromos kerékpárral közlekedett. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy az ismeretlen személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.