Bulvár

Arccsonttörés a dóci falunapon

Arccsonttörés a dóci falunapon

2014. június 9., hétfő
Arccsonttörés a dóci falunapon

Hárman ütöttek egy embert Dócon, a bántalmazás következtében a sértettnek eltört az arccsontja.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 7-én 21 óra 5 perckor a Csongrád megyei Dócon megrendezett falunapon előzetes szóváltást követően egy férfi rátámadt egy másikra, ököllel az arcát ütötte. Néhány másodpercen belül további két ember csatlakozott a bántalmazáshoz. A verekedésnek a helyszínen lévő körzeti megbízottak vetettek véget, akik gázspray alkalmazásával tudták csak kiszabadítani a megtámadott férfit. Közben a három támadó elmenekült. A bántalmazás következtében a sértettnek eltört az arccsontja. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították a három támadó személyazonosságát és másnap elfogták őket.

R. András

32 éves dóci, R. Renátó 22 éves dóci és

M. Sándor

32 éves földeáki férfit csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség mindhárom férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsítottak előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.