Vízilabda: a névadó szponzor és Vincze Balázs is távozik Szegedről?

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

vinczebalazs_szeged_beton_szolnok05_gs

A Nemzeti Sport úgy tudja, Vincze Balázs, a Diapolo-Szeged VE vezetőedzője elhagyja a klubot a szezon végén, akárcsak a névadó szponzor. Állítólag több játékos távozása is várható.

“Amikor tavaly decemberben a kupadöntő megnyerése után több vereség is becsúszott, eldöntöttem, ha nem jutunk bajnoki döntőbe, nem maradok” – idézi a sportnapilap Vincze Balázst, aki állítólag tartja magát az elhatározásához. “Nem féltem attól, hogy esetleg munka nélküli edző leszek, korábban is volt már ilyen, a döntést pedig a jövőmtől függetlenül meghoztam volna.” A Diapolo-Szeged szombat délután 17.30-tól kezdi a bajnoki bronzcsatát a Honvéd ellen, véhetően ez lesz tehát a kiváló szakember utolsó mérkőzéseinek egyike a Szegeddel.

Az nso.hu úgy tudja, a szegediek sikerkovács mestere uszodai pletykák szerint az Orvosegyetem SC-t erősítheti a kispadon, több, meg nem nevezett játékosával egyetemben, míg a jelenlegi névadó szponzor is a fővárosi alakulat támogatója lesz. Az már régebb óta ismert, hogy a világbajnok Nagy Viktor és az Universiade-győztes Tóth Márton jövőre vélhetően a bajnokaspiráns Szolnokot fogja erősíteni, s a zuhanyhíradó szerint a szívműtétje után lábadozó Szivós Mártonnak pedig Egerben készítik a fehér sapkát.

A Nemzeti Sport Juhász György szegedi szakosztályvezetőtől megtudta azt is, hogy várhatóan a jövő héten bejelentik az új névadó szponzort a Tisza-parti egységnél, és “legalább négy-öt pólóst megtartanak”. A tréner Vincze Balázs idei segítője, Varga Péter lehet, állítólag ő az első számú jelölt, míg a vélhetően az aktív, élvonalbeli pólózástól játékosként visszavonuló Molnár Tamás pedig szakmai igazgató lesz. A sportnapilap úgy véli, az így kialakuló csapat nem veszít erejéből, a 2–6. helyre is jó lehet, a támogatókkal pedig zajlanak az egyeztetések nemzetközi kupaindulásról.

Előző sztori

Kétszer is tűz gyulladt a szegedi benzinkút mellett + FOTÓK

Következő sztori

Davis Kupa: a II-es csoportba jutott fel a magyar csapat