/

Várható időjárás vasárnap estig

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

eso01_gs

Vasárnap eleinte erősen felhős, esős időre van kilátás. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11 Celsius-fok között, a legmagasabb pedig 12-17 fok között alakul.

Kezdetben nyugaton és északon erősen felhős lesz az ég, másutt szakadozott lesz a felhőzet, közepesen vagy kissé felhős időszakok is lesznek. A délután folyamán mindenütt növekszik a felhőzet, éjszakára beborul az ég. Napközben többfelé alakul ki zápor, zivatar, késő délután, este eső is várható, a déli megyékben jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.

Éjszaka már csak keleten valószínű helyenként zivatar. Vasárnap eleinte erősen felhős, esős idő lesz, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Délután már csak délen és keleten lesz csapadék, míg északnyugaton, nyugaton a nap is kisüt. Legtovább délkeleten lesz felhős az ég, ott csak késő délután áll el az eső.

Az északkeleti, északi szél Nyugat-Magyarországon, illetve a Zemplén környékén és az Észak-Alföldön viharossá fokozódik. Másutt csak zivatarok környezetében lehet erős, viharos széllökés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 12, 17 fok között valószínű, de délen a tartósan csapadékos helyeken ennél hidegebb is lehet.

Előző sztori

Labdarúgás: Cetkovic-duplával verte a Makó a Mórahalmot + FOTÓK

Következő sztori

Kosárlabda: nagy csatát vívott Szombathelyen a színmagyar Szedeák