Közélet

Várható időjárás vasárnap estig

Várható időjárás vasárnap estig

2014. május 3., szombat
Várható időjárás vasárnap estig
eso01_gs

Vasárnap eleinte erősen felhős, esős időre van kilátás. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11 Celsius-fok között, a legmagasabb pedig 12-17 fok között alakul.

Kezdetben nyugaton és északon erősen felhős lesz az ég, másutt szakadozott lesz a felhőzet, közepesen vagy kissé felhős időszakok is lesznek. A délután folyamán mindenütt növekszik a felhőzet, éjszakára beborul az ég. Napközben többfelé alakul ki zápor, zivatar, késő délután, este eső is várható, a déli megyékben jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Éjszaka már csak keleten valószínű helyenként zivatar. Vasárnap eleinte erősen felhős, esős idő lesz, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Délután már csak délen és keleten lesz csapadék, míg északnyugaton, nyugaton a nap is kisüt. Legtovább délkeleten lesz felhős az ég, ott csak késő délután áll el az eső. Az északkeleti, északi szél Nyugat-Magyarországon, illetve a Zemplén környékén és az Észak-Alföldön viharossá fokozódik. Másutt csak zivatarok környezetében lehet erős, viharos széllökés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 12, 17 fok között valószínű, de délen a tartósan csapadékos helyeken ennél hidegebb is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.