Közélet

Nagyszabású gyereknap szombaton Hódmezővásárhelyen

Nagyszabású gyereknap szombaton Hódmezővásárhelyen

2014. május 22., csütörtök
Nagyszabású gyereknap szombaton Hódmezővásárhelyen

Egész napos családi napot szervez a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány május 24-én, Hódmezővásárhelyen. A programok délelőtt 9 órakor kezdődnek és a város öt játszóterén ügyességi és bátorsági próbákkal várják a játékos kedvű családokat. Szombaton 16 órától Lányi Lala és Kocsis Tibor ad koncertet a vásárhelyi gyereknapon.

Tallérokat gyűjthetnek a hódmezővásárhelyi családi nap résztvevői a Tiszta Szívvel Egyesület által létrehozott ‑ hódtói, népkerti, Európa parki, Damjanich utcai és Béke telepi ‑ játszótereken rendezett próbákon. A vállalkozó kedvű családokra egyéni és csapat feladványok is várnak. A szervezők célja, hogy a több állomáson átívelő próbákon a gyerek a szülőkkel, a szülők a gyerekekkel együtt játszanak. A tallérok összegyűjtői között 16 órakor sorsolnak a hódtói a görkorcsolyapálya melletti zöld területen, ahol okostelefonok, táblagépek, kerékpárok és ópusztaszeri családi belépők találnak gazdára. Utána gyermekkoncert, majd Lányi Lala és Kocsis Tibor fellépése szórakoztatják a résztvevőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.