Közélet

EPvOKs – fórum a kisebbségi létről és a nőkről Tápén

EPvOKs – fórum a kisebbségi létről és a nőkről Tápén

2014. március 25., kedd
EPvOKs – fórum a kisebbségi létről és a nőkről Tápén

Fórummal és táncházzal hozzák közelebb az Európai Uniót az érdeklődőkhöz Tápén. Az EPvOKs programsorozat vendége pénteken Becsey Zsolt és Kalmár Ferenc lesz.

Az Európai Unió különböző országaiban a kisebbségek és a nők helyzetét elemzik a tápéi Heller Ödön Művelődési Házban pénteken 17 órától, melyen

Kalmár Ferenc

, az Európa Tanács (ET) magyar delegációjának tagja és

Becsey Zsolt

korábbi EP-képviselő tart előadást és fórumot. „Tánccal Európán át!” címmel a Hóra Színház előadását tekinthetik meg az érdeklődők 19 órától, majd táncházzal zárul az est. A jelenlévők egy EU-s totót is kitölthetnek, mellyel egy buszos kirándulást lehet nyerni. Az EPvOks az Európai Parlement támogatásával megvalósuló rendezvénysorozat, melynek célja, hogy szórakoztató, közérthető formában felhívja a figyelmet a közelgő európai parlamenti választásokra, a részvétel fontosságára. A Heller Ödön Művelődési Ház „V. O. K. S. – IGEN, Európáért!” programsorozatának célja az unió sikerességének bemutatása. A négy rendezvényből álló projekt keretében többnyelvű kerekasztal-beszélgetést tartanak a kisebbségekről, vetélkedőt rendeznek középiskolásoknak, továbbá könnyűzenei koncertre és kiállításra invitálják az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.