Bulvár

Busz füstölt a Czékus utcában

Busz füstölt a Czékus utcában

2014. március 25., kedd
Busz füstölt a Czékus utcában

A csapadékos idő visszaszorította a szabad területen keletkező tüzeket, egy füstölő buszhoz azért riasztották a katasztrófavédelem munkatársait - írja a police.hu.

Reggel fél nyolc előtt néhány perccel Szegeden, a Czékus utcában egy helyi járatos autóbusz kezdett füstölni. A kiérkező szegedi egység megállapította, hogy csak a kipufogórendszer egy részének burkolata melegedett túl. A tűzoltók visszahűtötték a felhevült részt. A tegnapi csapadékos időjárásnak köszönhetően nem alakultak ki az időszakra jellemző, szabad területen keletkező tüzek. A csapadéktevékenység megszűntével azonban alig néhány napra van szükség ahhoz, hogy az aljnövényzet újra kiszáradjon, és könnyen tüzet fogjon. Fontos, hogy továbbra is fokozottan figyeljünk a tűzgyújtás szabályainak betartására, és a tulajdonunkban lévő földterületek tisztán tartására, hiszen a felhalmozódott elszáradt aljnövényzet igen könnyen lángra kaphat - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.