Sport

Atlétika: mezei futó Titán-sikerek Kecskeméten + FOTÓK

Atlétika: mezei futó Titán-sikerek Kecskeméten + FOTÓK

2014. március 11., kedd
Atlétika: mezei futó Titán-sikerek Kecskeméten + FOTÓK
titantc_mezeifutas_02

A hétvégén Kecskeméten rendezték a mezei futó ligasorozat negyedik versenyét, ahol ismét remekül szerepeltek a szegedi Titánok.

Míg

Márton Anita

súlylökésben elért

felnőtt fedettpályás vb-6. helyezését

ünnepelte, addig a Titán TC ifjoncai sem tétlenkedtek, hiszen a mezei futó ligasorozat 4. állomásán vettek részt 4 versenyzővel, akik ismét nem okoztak csalódást. Ott volt az újonc leány magyar bajnoki 4x200 méteres váltó három tagja és a serdülő fiú 3000 méteres táv ezüstérmese is. "Az időjárásra nem igazán volt panasz, igaz többeknek gondot okozott a nagy szél, amely a strand területén kiélte minden percét. A szegedi lányok csak a rajt pillanata után kerültek kissé háttérbe, de 500 méter után egy négyfős élbolyt alakítottak ki egy kecskeméti lány társaságában, aki végül a 3. helyen végzett.

Hallósy Levente

szinte ugyanúgy futott, mint edzőtársai, de őt a vége előtt 300 méterrel otthagyta békéscsabai riválisa, aki így magabiztosan nyert. Eredményeink jó előjelek a két hét múlva esedékes mezei futó országos bajnokság előtt" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak

Menyhárt Zoltán

, a Titán TC atlétaedzője.

Gyermek leány (2001) 1500 m:

1. Dömösi Petra (01) 5’36 2. Répássy Hanna (01) 5’38 4. Sepsei Zsófi (01) 5’42

Serdülő fiú (1999-2001) 4000 m:

2. Hallósy Levente 14’46

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.