Közélet

Pályázatot hirdetett a madártani egyesület gyerekeknek

Pályázatot hirdetett a madártani egyesület gyerekeknek

2014. február 23., vasárnap
Pályázatot hirdetett a madártani egyesület gyerekeknek
madaretetes_02

Rajz-, mese- és verspályázatot hirdetett a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gyermekek számára. A cél megmutatni, hogy milyen szépek tudnak lenni az ünneplőbe öltözött madarak hazánkban!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) idén ünnepli 40. évfordulóját. Ez alkalomból

pályázatot hirdetett

"Ünneplőbe öltözött madaraink" címmel. A madaraknál a közelgő tavasz a szerelmet, párkeresést jelenti, ilyenkor nászruhát öltenek a hímek és megpróbálják elkápráztatni a tojókat. A cél megmutatni, hogy milyen szépek tudnak lenni az ünneplőbe öltözött madarak hazánkban.

Pályázati formák:

- rajz pályázat: óvodás, alsó- és felső tagozatos kategória - vers pályázat: általános iskolai és 14 év feletti kategória - mese és történetíró pályázat: általános iskolai és 14 év feletti kategória

Pályázni 2014. március 15-ig lehet a következő módon:

- csak egyénileg lehet pályázni, 1 db pályázatot fogadnak el személyenként és kategóriánként - rajz esetén: a kézzel készült eredeti alkotást postán lehet elküldeni (a rajzot nem áll módjukban visszapostázni). Mérete kizárólag A4-es, a rajz hátoldalán kéretik feltüntetni a pályázó adatait. - rajz pályázat esetén a technika szabadon választható (grafit, vízfesték, tempera, olajfesték, toll, filctoll, pasztell, zsírkréta, montázs, batikolás, vegyes technika stb.). - vers, mese vagy történet esetén: maximum 3 gépelt oldal (A/4-es méret, 12-es betűméret, szimpla sorköz). - a pályamű beküldésével úgy tekintik, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez, kiállításon, illetve interneten való megjelenítéshez. - óvodák és iskolák a rajzokat együttesen is beküldhetik. - az alábbiakat fel kell tüntetni minden pályamunka esetén: pályázó neve, életkora (nevezési kategória), elérhetőségek (telefonszám, postacím és e-mail cím), szülő neve (18 év alatti nevezésnél), telefonszáma, lakcíme, e-mail címe.

Hova kell beküldeni a pályázatot?

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) 1536 Budapest, Pf. 283. A borítékra rá kell írni: „Ünneplőbe öltözött madaraink” Vers, mese és történet esetén lehetőség van a pályamunkát a palyazat@mme.hu e-mail címre is beküldeni.

Díjak, eredményhirdetés:

Minden kategóriában a 3 legjobb pályázatot díjazzák. Óvodások részére 1-1 hanggal rendelkező plüssmadarat, minden más kategóriában az életkornak megfelelő természetismereti könyvet adnak ajándékba. Valamint mivel az egyesület idén ünnepli a 40. születésnapját, így 40 darab madaras kitűzőt kap a legjobb 40 pályamunkát beküldő. A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a www.mme.hu oldalon értesítik. Az eredményhirdetésre április 1-én kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.