Egészség

Külföldi betegek is keresik a világszínvonalú szegedi magánklinikát

Külföldi betegek is keresik a világszínvonalú szegedi magánklinikát

2014. február 25., kedd
Külföldi betegek is keresik a világszínvonalú szegedi magánklinikát
stefania_klinika_atado09_gs

Mindössze egy hónapja, hogy az Arany János utca és a Stefánia sarkán újranyitott a magánklinika, máris határokon átívelő hírnévnek örvend. Az egyedi eszközparknak köszönhetően a kisgyerekektől a felnőttekig mindenkinek lehetősége van tetőtől-talpig megvizsgáltatnia magát.

„Betegeink főként Szegedről és annak környékéről érkeznek, de páciensi körünk az egész országra, sőt, Szerbia és Románia közelsége miatt a határon túlra is kiterjed. Az sem ritka azonban, hogy Szegeden élő külföldiek térnek be hozzánk” – árulta el Juhászné B. Zsuzsanna, a

Stefánia Klinika

ügyvezető igazgatója. A világszínvonalú diagnosztikai- és sebészeti eszközökkel felszerelt klinika egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A húsz szakrendelés közül főként a szemészet, a kardiológia, valamint a gasztroenterológia vonzza leginkább a gyógyulni vágyókat. A gasztroenterológiában és a sebészetben is használatos endoszkópos torony, a szemészeti megbetegedések – főként a zöldhályog – kezelésére alkalmas eszközpark, vagy a hasi és kismedencei, nőgyógyászati, alsó végtagi és ízületi lágy részek részletes és pontos feltérképezésére szolgáló csúcstechnológiás ultrahangkészülék, illetve az a 4D-s mobil ultrahangfej, amely a belső szervek elváltozásait hivatott vizsgálni mind egyedülállóvá teszik a magánrendelőt nem csak szegedi, de országos viszonylatban is. A páciensek visszajelzései alapján az egyedi géppark mellett az Országos Egészségbiztosítási Pénztár támogatta laborvizsgálatokkal is meg vannak elégedve.

(X)

Kövesse a klinikát a

Facebookon is

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.