Közélet

Elkapták Vásárhelyen a karácsonyi brutális lottózórablót

Elkapták Vásárhelyen a karácsonyi brutális lottózórablót

2014. január 7., kedd
Elkapták Vásárhelyen a karácsonyi brutális lottózórablót

Elfogták a vásárhelyi nyomozók azt a férfit, aki brutálisan bántalmazott és kirabolt egy nőt karácsony előtt.

Amint arról a rendőrség honlapja hírt ad, 2013. december 18-án 18.30 körül egy akkor még ismeretlen tettes bement a hódmezővásárhelyi Andrássy utcán lévő lottózóba, ahol szó nélkül rátámadt az ott dolgozó alkalmazottra. Brutálisan, ököllel arcon ütötte a nőt, aki a bántalmazás elől az utcára próbált menekülni. A gyanúsított ezután magához vett némi készpénzt és elmenekült. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói 2014. január 7-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves

Sz. Istvánt

. A hódmezővásárhelyi férfit a rendőrök rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A támadót a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.