Karácsonyi ünnepkörről, a magyar kultúra kincseiről a Telinen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSCN5668Ezen a héten is a megszokott időben – este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

A karácsonyi adás vendégei ezúttal Balogh Barnabás, baptista lelkipásztor és Fábri-Ivánovics Tünde, Szeged aranygyűrűs népdalénekese. A Nézők ezenkívül hasznos tanácsokat hallanak majd egy összejövetelről, amelyen Szilágyiné dr. Bay Lujza, nyugalmazott rendőr alezredes, címzetes főiskolai tanár beszél arról, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk az ünnepek idején a bevásárlás alkalmával, a tömegközlekedésben és egyéb forgalmas helyeken. Színes riportot láthatnak a Kálvária Védőotthon karácsonyi ünnepségéről, a Panoráma munkatársai ismét fellapozzák a közkedvelt Panoráma-vendégkönyvet, az ünnepi adás végén pedig Fábri-Ivánovics Tünde – Fábri Géza művészházaspár csángó karácsonyi éneket ad elő tilinkó és koboz kísérettel.

A Szegedi Panoráma című közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és www.facebook.com/telintv oldalakon is.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Előző sztori

A Bárányban főszereplő volt a kacsa és Tokaj

Default thumbnail
Következő sztori

Kosárlabda: visszatalált a helyes útra a Kosársuli

Legutóbbi hasonló cikkek