Közélet

Karácsonyi ünnepkörről, a magyar kultúra kincseiről a Telinen

Karácsonyi ünnepkörről, a magyar kultúra kincseiről a Telinen

2013. december 19., csütörtök
Karácsonyi ünnepkörről, a magyar kultúra kincseiről a Telinen
DSCN5668

Ezen a héten is a megszokott időben – este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

A karácsonyi adás vendégei ezúttal

Balogh Barnabás

, baptista lelkipásztor és

Fábri-Ivánovics Tünde

, Szeged aranygyűrűs népdalénekese. A Nézők ezenkívül hasznos tanácsokat hallanak majd egy összejövetelről, amelyen

Szilágyiné dr. Bay Lujza

, nyugalmazott rendőr alezredes, címzetes főiskolai tanár beszél arról, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk az ünnepek idején a bevásárlás alkalmával, a tömegközlekedésben és egyéb forgalmas helyeken. Színes riportot láthatnak a Kálvária Védőotthon karácsonyi ünnepségéről, a Panoráma munkatársai ismét fellapozzák a közkedvelt Panoráma-vendégkönyvet, az ünnepi adás végén pedig Fábri-Ivánovics Tünde -

Fábri Géza

művészházaspár csángó karácsonyi éneket ad elő tilinkó és koboz kísérettel. A Szegedi Panoráma című közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és www.facebook.com/telintv oldalakon is. Szerkesztő-műsorvezető:

Kisimre Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.