Közélet

A hétvégén Mórahalmon kinyílik a kaktusz virága

A hétvégén Mórahalmon kinyílik a kaktusz virága

2013. december 10., kedd
A hétvégén Mórahalmon kinyílik a kaktusz virága
a3

A Mórahalmi Színtársulat legújabb bemutatója december 14-én szombaton 19 órakor kezdődik az Aranyszöm Rendezvényházban. Barillet és Grédy A kaktusz virága című vígjátéka jó programnak ígérkezik advent harmadik hétvégéjén. Jegyek még kaphatók.

A Mórahalmi Színtársulat, az előző évek hagyományaihoz ragaszkodva ismét egy zenés komédiával készül következő előadásának keretében, mely az elmúlt évek során számos elképzelés formájában bemutatott, Barillet és Grédy A kaktusz virága című művének aktuális feldolgozása.

Lázár János

rendező és a már jól megszokott szereplőgárda a darab színpadra álmodása kapcsán egy olyan koncepció megvalósítását tűzte ki célul, melynek tükrében egy szerethető, könnyed kikapcsolódást biztosító, és nem utolsó sorban korunk értékeivel is azonosulni képes vígjáték elevenedik meg a színpadon. A három felvonásos színdarab a klasszikus, örök problémát hordozó szerelem motívum köré szerveződik. A szereplők viszonyrendszerét meghatározó hazugságok lánca sodorja a történet központi figuráit képtelenebbnél képtelenebb szituációkba, mely a helyzetkomikum alapját képezi. A mű bemutatására december 14-én 19 órától kerül sor az Aranyszöm Rendezvényházban.

a2

Jegyek és információ: Aranyszöm Rendezvényház, Mórahalom Röszkei út 1. Telefonszám: 62/281-219

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.