Sport

Vízilabda: Kaposváron át vezet az út a kupadöntőbe

Vízilabda: Kaposváron át vezet az út a kupadöntőbe

2013. november 4., hétfő
Vízilabda: Kaposváron át vezet az út a kupadöntőbe
ahidszegedve01_mj

Szeged - Kaposvár és Szolnok - Vasas összecsapás lesz a férfi vízilabda magyar kupa elődöntőjében november 16-án, Szolnokon.

A

vlv.hu szakportál tájékoztatása szerint

szövetségben hétfőn elkészítették a kupasorozat november 16-i, szombati elődöntőinek sorsolását, s Fortuna a kétszeres kupagyőztes, címvédő A-Híd Szeged VE útjába az olimpiai bajnok kapus

Szécsi Zoltánnal

felálló Kaposvár együttesét sodorta, a másik ágon a vasárnap Szegeden győzelmet arató Szolnok a Vasassal csak össze. A kupa négyes döntőjének a nemrég elkészült szolnoki Vízilabda Aréna ad otthont, sajtóinformációk szerint ez az esemény lesz az avatóünnepség apropója, amelyen

Orbán Viktor

miniszterelnök is részt vesz. Az első elődöntő szombaton 14.45-kor kezdődik, a második 16.30-kor. A vasárnapi döntő helyszíne ugyanaz, a kezdési időpont 16.15, a harmadik helyért nem játszanak. A vlv.hu információja szerint a torna valamennyi mérkőzéséről lesz televíziós közvetítés. Sorsoltak a nőknél is, a Lakó Gábor irányította Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem révén szegedi, a Hungerit Szentesi VK által pedig további Csongrád megyei kötődés is van a kupában. Az idei bajnoki favorit Dunaújváros és az Eger elkerülték egymást, így a mieink az egriekkel, a Kurca-partiak a Duna-mentiekkel csapnak majd össze november 15-én. A finálét vasárnap 14.30-tól, a férfiak döntője előtt játssza a két győztes.

Női elődöntők, november 15., péntek:

17.45: Dunaújvárosi Főiskola VE – Hungerit-Szentes 19.30: ZF-Eger – Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas

Férfi elődöntők, november 16., szombat:

14.45: A-Híd Szeged – Kaposvári VK 16.30: Szolnoki Dózsa-Közgép – TEVA-Vasas

Női döntő, november 17., vasárnap:

14.30: Az 1. elődöntő győztese – A 2. elődöntő győztese

Férfi döntő, november 17., vasárnap:

16.15: Az 1. elődöntő győztese – A 2. elődöntő győztese

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.