Szórakozás

Törd le a mutatókat a Set The Clocks To Infinity-vel! + VIDEÓ

Törd le a mutatókat a Set The Clocks To Infinity-vel! + VIDEÓ

2013. november 15., péntek
Törd le a mutatókat a Set The Clocks To Infinity-vel! + VIDEÓ
set the clocks to infinity 2

Rock és metál – ezt kínálja péntek estére a Zéró Art Café, ahol a szegedi Set The Clocks To Infinity, majd a budapesti AWS lép fel.

Három új gitáros belépésével született újjá a Set The Clocks To Infinity idén februárban. A szegedi fiatalokból álló metálos stílusjegyeket felvonultató banda frontemberétől,

Tari Balázstól

megtudtuk, jelenleg négy saját daluk van, illetve egy intro, koncertjeiken ezért feldolgozásokat is játszanak, például Metallica és Pantera is szerepel a repertoárjukban. Zenéjüket a metalcore mellett heavy metal, stoner és hard rock stílusjegyekkel fűszerezik, s saját számaiknál is törekednek arra, hogy minél több mindent megmutassanak magukból, az általuk kedvelt és képviselt zenei stílusból. A zenekar többször megmutatta magát Ausztriában, Szeged nyárzáró fesztiválján, a SZIN-en, és egyéb klub koncerteken. Őket a budapesti modern rockban utazó AWS követi, akik 2006-os megalakulásuk óta egy nagylemezt és egy kislemezt adtak ki. A 2011-es év MTV Brand: New győztes zenekara az AWS, valamint az International Live Awards döntőjének különdíjasa. Megfordultak a hazai klubok mellett a legnagyobb fesztiválokon, valamint az országhatárokon túl Romániában, Szlovéniában, Ausztriában és Angliában. A koncert november 15-én, pénteken 21 órakor kezdődik, először a Set The Clocks To Infinity lép fel, majd 22 órától az AWS-é a színpad.

A Set The Clocks To Infinity-ről bővebben itt olvashat!

http://www.youtube.com/watch?v=ixGCkgwiv8U

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.