Közélet

Megverték a motorost Vásárhelyen, mert előzött

Megverték a motorost Vásárhelyen, mert előzött

2013. november 27., szerda
Megverték a motorost Vásárhelyen, mert előzött
kozutielfogas1_0

Egy segédmotoros-kerékpáros férfi hívta a rendőrség segélyhívószámát 2013. november 26-án 10 óra 50 perckor és bejelentette, hogy egy közlekedési szituációt követően bántalmazták Hódmezővásárhelyen a Madách és a Zrínyi utca kereszteződésében.

A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy a Madách utcán megelőzött egy személyautót, majd az utca végén a stoptáblánál megállt. Ekkor az autós hátulról nekihajtott. Szóváltást követően két férfi szállt ki a kocsiból, akik többször megütötték és megrúgták a motorost, majd elmenekültek. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapította a két támadó személyazonosságát, akiket a főkapitányság speciális támogató egységének közreműködésével szentesi otthonukból elő is állítottak.

F. István

53 éves szentesi férfi és 24 éves fia,

F. Dávid

ellen közúti veszélyeztetés bűntette és garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.