Kultúra

Őszi Tárlat fél áron - a forradalom ünnepén

Őszi Tárlat fél áron - a forradalom ünnepén

2013. október 23., szerda
Őszi Tárlat fél áron - a forradalom ünnepén

Október 23-án, nemzeti ünnepünkön díjtalan lesz a belépés a Tornyai János Múzeum, az Emlékpont és az Alföldi Galéria állandó kiállításaira, a 60. Vásárhelyi Őszi Tárlat, illetve az Aratás - In memoriam Szalay Ferenc kiállítást fél áron tekinthetik meg az érdeklődők.

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum és kiállítóhelyei nemzeti ünnepünkön, október 23-án 10 és 17 óra között várják a látogatókat. Az Alföldi Galériában az Alföld művészete - kezdetektől napjainkig című megújult állandó kiállítást díjtalanul, a jubileumi Őszi Tárlatot 300 forintért tekinthetik meg az képzőművészet iránt érdeklődők. A Tornyai János Múzeumban mindössze 250 forintos áron járhatják végig a látogatók

Szalay Ferenc

festőművész életmű tárlatát, valamint

László Dániel

, a tavalyi év Tornyai-plakettes művészének kiállítását. Az Emlékpont állandó kiállításának megtekintése a forradalom ünnepén ingyenes; a városi megemlékezést követően, fél 12-től rendhagyó tárlatvezetéssel várják az intézmény történészei a látogatókat, akik az 1956-os forradalom fellángolásával, politikai és harci eseményeivel valamint magyar szabadság eltiprásával ismerkedhetnek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.