Sport

Kézilabda: élre állt az SZKKSE!

Kézilabda: élre állt az SZKKSE!

2013. október 8., kedd
Kézilabda: élre állt az SZKKSE!
szkkse_gyomro01

Az eredménynél könnyedebb győzelmet aratott a szebb napokat is látott Kiskunhalas otthonában a Marosán-csapat, amely ezzel az NB I/B Keleti csoport élére állt.

Grandjean Grétáéknak nem okozott problémát a kiskunhalasi két pont megszerzése sem. A múlt héten megszűnését, és az NB I/B-től visszalépését bejelentő, majd az utolsó pillanatban egy támogató jelentkezésével mégiscsak életben maradó Kiskunhalas javarészt juniorokból álló csapata nem tudott érdemleges ellenállást kifejteni a sokkal erősebb szegedi egységgel szemben. A húszgólos, 36-16-os kötelező győzelemből a fiatalok, és a kispad is kivette a részét a dorozsmaiaknál, mindenki hozzá tudta tenni a magáét a diadalhoz. Mivel a Szent István SE legyőzte a nagy rivális Vasast, ez a szűk diadal is azt jelenti, hogy jobb gólarányával, az eddig hasonlóan száz százalékos Inárcs-Örkény előtt a tabella élére ugrott az SZKKSE. A két gárdán kívül még az Orosháza veretlen a bajnokságban. S ha már a Vasas szóba került: Aron Andreáék vasárnap 16 órától az angyalföldiek otthonában vívják a keleti csúcsrangadót!

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 5. forduló:

Kiskunhalas NKSE – Szeged KKSE Chance-Exicom 16-36 (10-15)

Kiskunhalas, 90 néző. Vezette: Sándor, Szikszay.

SZKKSE:

Scholtz - Grandjean 3, Selmeci 5/1, Huszka 3, Karsai 5, ARON 7, Zsilák 2.

Csere:

DOBÓ, Kovács (kapusok), Khouiled 2, Dávid, Zsibrita 4, Manga 2, Hódi 1, Aracsi 1, Zsikó 1.

Edző:

Marosán György.

A Kiskunhalas NKSE legeredményesebb játékosa:

Nagy Marianna 7/4.

Hétméteres:

5/4, ill. 3/1.

Kiállítás:

4 perc, ill. 10 perc. Marosán György:

"Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni és megőrizve a veretlenségünket a tabella élére léptünk. Ugyanazzal az alázattal dolgozunk tovább mint eddig, hogy újabb sikereknek örülhessünk a jövőben."

Junior mérkőzés:

Kiskunhalas NKSE – Szeged KKSE-Chance-Exicom 20-34 (7-14) Legeredményesebb Szeged KKSE játékos: Vér Viktória 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.