Kézilabda: a Gyöngyös ellen menetelhet tovább a Pick

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_csurgo_mj-26Szombat este 18 órától újabb, immár kilencedik diadalának begyűjtésére készül a listavezető, veretlen Pick Szeged.

Nyolc forduló után is veretlen, ráadásul vezeti az NB I tabelláját a Pick Szeged, amely szombat este 18 órától a Gyöngyös egységét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastor legénysége eddig egyegyetlen ellenfelének sem hagyott esélyt a bajnokságban, s bár a szezon elején még inkább a második félidőkben döntötte végleg maga javára a mérkőzéseket, az utóbbi fordulókban már a szünetre eldőlnek a találkozók – ez is mutatja, egyre jobban össze érik az EHF Kupa küzdelmeire készülő csapat. Az ellenfél hevesiek eddigi hét mérkőzésükön négyszer tudtak diadalmaskodni, bár rosszul rajtoltak, hiszen a Veszprémtől nagyon kikaptak, majd ikszeltek a Füreddel, azután viszont már csak azzal a Csurgóval nem bírtak, amelyet Ancsinék könnyedén leléptek legutóbb.

A szombat esti vendégek soraiban a balszélső Varsandán Milán, és a korábbi válogatott kapus, Liszkai Szilveszter személyében egykor a Pickben is megfordult játékosok is pályára lépnek majd, de ki kell emelni a házi góllövőlista vezetőjét, Frey Tamást, a Kecskeméten és Cegléden is megfordult japán válogatott átlövő Mekaru Acusit, valamint a jobbszélső Szalafai Gábort is. A balszélen van egy Iváncsik is Gyöngyösön, igaz, Ádámot még nem emlegethetjük bátyjaival egy szinten.

A vendégek fogadkoznak, hogy saját játékukat játszva, mindent bele fognak adni, illúzióik azonban aligha lehetnek: a szombat esti kézimeccsnek toronymagasan a Pick az esélyese, s a SZEGEDma.hu online közvetítése nyomán a várható hazai diadal pillanatait Olvasóink is nyomon követhetik szombat este 18 órától!

Előző sztori

Nyelvész lett a szegedi kishangyász neve

Következő sztori

Kép az ablakban – Zoltánfy-emlékkiállítás az EDF Galériában + FOTÓK