Hírzóna

34 bűncselekmény 24 évesen

34 bűncselekmény 24 évesen

2013. október 29., kedd
34 bűncselekmény 24 évesen

Kerékpárlopás-sorozatot derítettek fel a vásárhelyi rendőrök, a nyomozók összesen 34 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg A. Arnoldot, akit május 28-án fogtak el és vettek őrizetbe - adta hírül a police.hu.

A 24 éves fiatalember a gyanú szerint 24 kerékpárt tulajdonított el a város különböző pontjairól 2012. novembere és idén május között.

A. Arnold

lezárt és lezáratlan bicikliket is meglovasított főként társasházakból és közterületi kerékpártárolókból. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatalember élelmiszer és ruházati boltokból is lopott, valamint több kerékpáron hagyott értéket is elemelt. Elfogása előtti napokban a Pálffy utcában tuját és muskátlikat tépett ki a helyéből. A vásárhelyi rendőrök előállították

D. Zsoltot

is. A gyanú szerint A. Arnold a 20 éves fiatalemberen keresztül értékesítette a lopott bicikliket az M. családnak, apának és fiának. A nyomozók a házkutatások során három kerékpárt megtaláltak és lefoglaltak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte. Az előzetes letartóztatásban lévő A. Arnold ellen 34 rendbeli lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt, míg bűntársai ellen orgazdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.