Sport

Vizes szabadidőfesztivál szombaton a vízitelepen

Vizes szabadidőfesztivál szombaton a vízitelepen

2013. augusztus 23., péntek
Vizes szabadidőfesztivál szombaton a vízitelepen

Az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE Felső Tisza parti vízitelepe ad otthont az I. Szegedi Vízi Szabadidősport Fesztiválnak szombaton.

vizisportfesztival

A szervezők igazi családi nap hangulatát ígérik, az ingyenes rendezvényeken bárki részt vehet. Lesznek különböző csapatversenyek, strandfoci, strandtenisz, tollaslabda, lábtenisz és turuljáték, valamint ki lehet próbálni különböző vízi evezős sportágakat is. A sportparádé 10 órától az egész délelőttöt betölti, a délutáni műsorban koncertek, valamint amatőr sárkányhajóverseny és Tisza-átúszás szerepel. Az előbbiben amatőr, 20 fős csapatok mérik össze tudásukat egy fordulóval 600 méteres távon - a nevezők között többek között a Csillagbörtön őreinek, a Szegedi Úszó Egyletnek, valamint kézilabdázóknak és kosarasoknak csapatai találhatók. A Tisza átúszásra most kerül először sor, a táv 500 méter az újszegedi oldal érintésével, a cél pedig a Fóka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.