Sport

Labdarúgás: Gödöllőn is átlépett a Szeged-Grosics a kupában

Labdarúgás: Gödöllőn is átlépett a Szeged-Grosics a kupában

2013. augusztus 28., szerda
Labdarúgás: Gödöllőn is átlépett a Szeged-Grosics a kupában
godollo_szeged2011-ga_gh_01

A második félidőben dőlt el a továbbjutás, de a két Germán-gólt megelőzően is fölényben játszott a Szeged, a 85. percben a klubvezető, Adem Kapic is pályára lépett.

A Pest megyei élvonal 4. helyére befutó Gödöllő két forduló után két győzelemmel áll jelenleg a 2013-2014-es kiírásban, az ex-NB III-as Nagykőrösi Kinizsi 3-0-ra, a Csomád 3-1-re kapott ki tőlük. A kupában az első fordulóban a Gödöllő Pannonhalmán aratott könnyed, 3-0-s sikert. A Szeged 2011-Grosics Akadémia egy magabiztos, 3-1 arányú győzelemmel rajtolt a harmadosztályú nemzeti bajnokságban a

Monori SE ellen

, míg a 2. fordulóban egy peches, 1-1-es döntetlenre futotta Komlón. A kupa rajtján az NB II-es

Kozármislenyt verték ki

Geigerék 3-2-re. Az eső miatt igen csúszós és nehéz talajú pályán csaptak össze a felek. A Szeged 2011-nek nem igazán mentek a körömpasszok, mégis sikerült három gólhelyzetet is kidolgozniuk az első félidőben, kettőt

Geiger,

egyet

Ács

hibázott el. A második játékrészben mind erőben, mind pedig játékban kijött a két csapat közti különbség és két szép

Germán

-góllal be is állította

Nyilas Elek

csapata a továbbjutást jelentő végeredményt. Az ellenfélnek két-három veszélyes lehetősége akadt mindössze, a meccsen meggyőző fölényben játszott a vendéggárda.

godollo_szeged2011-ga_gh_02

Labdarúgó magyar kupa 2. forduló:

Gödöllői SK – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-2 (0-0)

Gödöllő, 200 néző. Vezette: Gaál (Horváth, Kovács).

Gödöllő:

Sipeki I. A. – Madarász, Kerecsényi, Hevesi, Sipeki II. A., Oszvári (Kun 55’), Varga, Bánki (Bence 46’), Lőrincz (Simon 69’), Nagy, Somogyi.

Vezetőedző:

Jenei Sándor.

Szeged:

Molnár – Kalapács, Szabó, Gadó, Zabari, Markovic (Kovács 72’), Dombai (A. Kapic 85’), Ács, Germán (Pászka 77’), Geiger, Kalmár.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Gólszerző:

Germán (56’, 61’).

Sárga lap:

Markovic (27'). Nyilas Elek:

Lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznünk egy jól előkészített pályán. A meccs elejétől kezdve mi irányítottunk, nekünk voltak nagy lehetőségeink, de a végén a koncentrációba hiba csúszott, csak idő kérdése volt, hogy mikor őröljük fel a Gödöllőt.

Beharangozó írásunkat

itt olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.