/

Kifosztottak egy csongrádi ékszerboltot, elfogták a tetteseket

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tálcányi aranygyűrűt lopott el három férfi egy csongrádi ékszerboltból, az elkövetőket kevesebb mint egy nap alatt elfogták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Jászai Linda elmondta, a 19 éves szentesi P. Krisztián a csongrádi Jókai utca egyik ékszerboltjába betérve szerdán vásárlási szándékot színlelve arra kérte az eladót, vegye ki a vitrinből az aranygyűrűket tartó tálcát. Ekkor lépett be az üzletbe a fiatalember társa, a 29 éves hódmezővásárhelyi R. Attila, aki egy óvatlan pillanatban megragadta a tálcát, majd kirohant vele a boltból. Erőszak és dulakodás nem történt.

A tolvajt az ékszerbolttól nem messze a 41 éves M. László várta, akivel elmenekültek a helyszínről.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták P. Krisztiánt, néhány órán belül szentesi otthonából előállították M. Lászlót, majd csütörtök délelőtt sikerült elkapniuk R. Attilát is. Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették. Lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellenük – közölte a szóvivő, hozzátéve: az arany ékszerek egyelőre nem kerültek elő.

Előző sztori

Földrengéskárosult szecsuáni gyerekek látogattak Szegedre + FOTÓK

Következő sztori

Elkapták a biciklitolvajokat