Bulvár

Fejbelövéssel fenyegette feleségét - éles fegyver volt nála + VIDEÓ

Fejbelövéssel fenyegette feleségét - éles fegyver volt nála + VIDEÓ

2013. augusztus 5., hétfő
Fejbelövéssel fenyegette feleségét - éles fegyver volt nála + VIDEÓ

Éles lőfegyvert találtak a rendőrök annál a férfinál, aki fejbelövéssel fenyegette különélő feleségét - írja a police.hu.

A Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte a Szentesi Rendőrkapitányság annak a férfinak az elfogásához, aki a rendőrök információja szerint több munkatársa előtt kijelentette, hogy fejbe lövi különélő élettársát. A szentesi nyomozók és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2013. augusztus 2-án tartott házkutatást Sz. Lajos eperjesi lakásában. A rendőrök egy éles puskát és egy gázriasztó pisztolyt foglaltak le a férfinál a hozzátartozó lőszerekkel együtt. A 47 éves eperjesi férfi nem rendelkezett engedéllyel az éles lőfegyver tartására, ezért vele szemben visszaélés lőfegyverrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság. Kihallgatásán azt mondta a nyomozóknak, hogy valójában nem állt szándékában bántani különélő feleségét. http://www.youtube.com/watch?v=t3b-BVzTDhw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.