/

Fejbelövéssel fenyegette feleségét – éles fegyver volt nála + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Éles lőfegyvert találtak a rendőrök annál a férfinál, aki fejbelövéssel fenyegette különélő feleségét – írja a police.hu.

A Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte a Szentesi Rendőrkapitányság annak a férfinak az elfogásához, aki a rendőrök információja szerint több munkatársa előtt kijelentette, hogy fejbe lövi különélő élettársát.

A szentesi nyomozók és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2013. augusztus 2-án tartott házkutatást Sz. Lajos eperjesi lakásában. A rendőrök egy éles puskát és egy gázriasztó pisztolyt foglaltak le a férfinál a hozzátartozó lőszerekkel együtt.
A 47 éves eperjesi férfi nem rendelkezett engedéllyel az éles lőfegyver tartására, ezért vele szemben visszaélés lőfegyverrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság. Kihallgatásán azt mondta a nyomozóknak, hogy valójában nem állt szándékában bántani különélő feleségét.

Előző sztori

Kosárlabda: edzésbe állt a Szedeák magyar magja + VIDEÓ, FOTÓK

Következő sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sági Dóri