Közélet

Baleset az M5-ösön, kilencen sérült, az útzárat feloldották

Baleset az M5-ösön, kilencen sérült, az útzárat feloldották

2013. augusztus 20., kedd
Baleset az M5-ösön, kilencen sérült, az útzárat feloldották

Feloldották a félpályás lezárást az M5-ös autópályán Kunszállás közelében, ahol kedd reggel egy árokba borult mikrobuszban kilenc külföldi állampolgár megsérült - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Árvai Edina tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon, a 105-ös és a 106-os kilométerszelvény között befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, így az érintett szakaszon újra zavartalanul haladhat a forgalom. A szóvivő korábban arról számolt be: a kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek. A legsúlyosabb állapotban lévő utasokat két mentőhelikopter vitte kórházba. Az MTI információi szerint a balesetben román állampolgárok sérültek meg, heten súlyosan, ketten pedig könnyebben, ám megfigyelésre a többi utast is kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

Korábban:

Kilenc külföldi állampolgár megsérült egy mikrobuszban, amikor a jármű árokba borult kedd reggel az M5-ös autópályán, Kunszállás közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Árvai Edina tájékoztatása szerint a baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 105-ös és 106-os kilométerszelvény között történt eddig tisztázatlan okból, a kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek. A legsúlyosabb állapotban lévő utasokat két mentőhelikopter vitte kórházba – tette hozzá a szóvivő. Jelezte: a korábbi teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, az úttestről letért és árokba borult jármű műszaki mentése, valamint a helyszínelés jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlik. Az MTI információi szerint a balesetben román állampolgárok sérültek meg, heten súlyosan, ketten pedig könnyebben, ám megfigyelésre a többi utast is kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.