Közélet

Ötven bográcsban fő a bivaly Mórahalmon

Ötven bográcsban fő a bivaly Mórahalmon

2013. július 24., szerda
Ötven bográcsban fő a bivaly Mórahalmon
bivaly_morahalom01_gs

Második alkalommal rendeznek Bivalyfesztivált Mórahalmon július 27-én: a rendezvényen a főzőversenyek mellett ügyességi vetélkedők, kutyás bemutatók és kézműves foglalkozások várják a kilátogatókat.

Közel 50 csapat jelentkezett 2013-ban is a II. Bivalyfesztivál bivalypörköltfőző-versenyére, ahol a Homokháti térség településeinek szakácsai mellett megmérettetnek a mórahalmi civilszervezetek és intézmények csapatai is. A főzés mellett idén is színes programok várják a kilátogatókat: a Szegedi Vadaspark a gyerekeknek állatsimogatóval készül, sőt akár a lovat is megülhetik majd a bátrabbak. Lesz talicskatoló- és sodrófahajító verseny, és kézműves foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket. A közönséget a Mórahalmi Parasztkórus, az Ördögfáklya együttes és a Derendóc zenekar szórakoztatja majd. A rendezvényen Bivalykocsma is üzemelni fog! A részletekért tekintse meg a rendezvény plakátját alább!

BIvalyfesztivál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.