Közélet

Utolsó előtti szakaszához ért az M5 autópálya felújítása

Utolsó előtti szakaszához ért az M5 autópálya felújítása

2013. június 13., csütörtök
Utolsó előtti szakaszához ért az M5 autópálya felújítása

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán június 15-től további burkolat felújítási munkák kivitelezésére kerül sor, ezért a 22-es és 29-es kilométerszelvények között forgalomterelésekre és torlódásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

A munkálatokhoz szükséges forgalomterelések az M5-ös autópálya mindkét oldalát érintik. A fenti szakaszon két-két sávon haladhat a forgalom mindkét irányban kivéve a forgalomterelések átépítésének időpontját. A szűkített forgalmi sávok miatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes. Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Továbbá az AKA Zrt honlapján (www.aka.hu) található megújult tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket. A biztonságos és zavartalan közlekedés érdekében az autópályán utazóktól is fokozott figyelemre számít az AKA Zrt. Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől, az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.