Közélet

Több száz bajai önkéntesnek jutott a szegedi péksüteményekből

Több száz bajai önkéntesnek jutott a szegedi péksüteményekből

2013. június 18., kedd
Több száz bajai önkéntesnek jutott a szegedi péksüteményekből

A Talentum Alapítvány - Csongrád Megyei Önkéntes Centrum köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik a múlt héten szerdán, csütörtökön és pénteken lezajlott árvízi gyűjtőakciójához kapcsolódtak - olvasható a szervezet közleményében.

Mindhárom napon önkéntesek

szállították Bajára

, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által koordinált több száz önkéntes és szakember számára a szegedi pékségek, cukrászdák és számos magánszemély nagylelkű felajánlásait: naponta több száz édes süteményt és pékárut. "Az adományok átvételekor nagyszerű élmény volt megélnünk, megtapasztalnunk a cégek és magánszemélyek jó szándékát, adakozó szeretetét. Számukra ezúton szeretnénk közvetíteni a bajaiak és a városban dolgozó önkéntesek köszönetét az önzetlen segítségért" - írja közleményében a Talentum Alapítvány - Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.