Közélet

Szatírt keresnek Szentesen

Szatírt keresnek Szentesen

2013. június 13., csütörtök
Szatírt keresnek Szentesen
szemeremserto_fantomkep

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adataink szerint május 29-én 18 óra 30 perckor Szegváron a Régiposta és a Sárállás utca kereszteződésében ismeretlen tettes egy arra haladó személy előtt szeméremsértő magatartást tanúsított. Az elkövető 20 év körüli, vékony testalkatú férfi, haja tarkóján sötét barna, a feje tetején hidrogénezett szőke színű, szemöldökében hegyes piercing található. A bűncselekmény elkövetésekor fekete rövid ujjú pólót viselt „heavy metal” felirattal. A bűncselekmény elkövetőjéről a fenti grafika készült. A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112-es segélyszámok valamelyikén vagy jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, a Kossuth L. utca 43. szám alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.