/

A Viva Comet celebjeit kapta mikrofonvégre az All In PartyRadio + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hazai celebvilág legismertebb tagjaival beszélgetett az All In PartyRadio a Viva Comet díjátadó afterpartyján: az Animal Cannibals, Majka, Fluor Tomi és Kiszel Tünde sem menekült mikrofonjuk elől.

Zenészek, bulvárszemélyiségek és közismert celebek gyűltek össze idén is a Viva Comet díjátadóján. A rendezvény utáni bulira az All In PartyRadio munkatársai is hivatalosak voltak, akiknek sikerült mikrofonvégre kapni néhány, a díjátadótól megrészegült hírességet is: Fluor Tomi nyári terveiről, Palvin Barbara a rockkoncertes élményeiről beszél, míg Majka azt is elárulta, mi az összefüggés a gombás fertőzés és a Viva Comet-díj között. A Viva Comet állandó díszvendége, Kiszel Tünde is megrebegtette szempilláit Molnár Balázsnak, a rádió műsorvezetőjének: elárulta, hogy nagy kedvencéért, Radics Gigiért a “Szeretjük Kiszel Tündét” cím alatt futó Facebookos oldalán is kampányolt. A lemezjátszók mögül az Animal Cannibals gondoskodott a jó hangulatról, akik arról meséltek, milyen a rapzene után ismét visszatérni a gyökerekhez.

Járd be te is a Viva Comet afterpartyját az All In PartyRadio-val!

Viva Comet 2013. from Norbert Németh on Vimeo.

Előző sztori

Vízilabda: szerdán Universiade-főpróbát tart Szegeden a Vincze-csapat

Következő sztori

Számítógépünk biztonsága: hálózat és tűzfal