Bulvár

A Viva Comet celebjeit kapta mikrofonvégre az All In PartyRadio + VIDEÓ

A Viva Comet celebjeit kapta mikrofonvégre az All In PartyRadio + VIDEÓ

2013. június 18., kedd
A Viva Comet celebjeit kapta mikrofonvégre az All In PartyRadio + VIDEÓ

A hazai celebvilág legismertebb tagjaival beszélgetett az All In PartyRadio a Viva Comet díjátadó afterpartyján: az Animal Cannibals, Majka, Fluor Tomi és Kiszel Tünde sem menekült mikrofonjuk elől.

Zenészek, bulvárszemélyiségek és közismert celebek gyűltek össze idén is a Viva Comet díjátadóján. A rendezvény utáni bulira az All In PartyRadio munkatársai is hivatalosak voltak, akiknek sikerült mikrofonvégre kapni néhány, a díjátadótól megrészegült hírességet is:

Fluor Tomi

nyári terveiről,

Palvin Barbara

a rockkoncertes élményeiről beszél, míg Majka azt is elárulta, mi az összefüggés a gombás fertőzés és a Viva Comet-díj között. A Viva Comet állandó díszvendége,

Kiszel Tünde

is megrebegtette szempilláit

Molnár Balázsnak

, a rádió műsorvezetőjének: elárulta, hogy nagy kedvencéért,

Radics Gigiért

a "Szeretjük Kiszel Tündét" cím alatt futó Facebookos oldalán is kampányolt. A lemezjátszók mögül az Animal Cannibals gondoskodott a jó hangulatról, akik arról meséltek, milyen a rapzene után ismét visszatérni a gyökerekhez.

Járd be te is a Viva Comet afterpartyját az All In PartyRadio-val!

Viva Comet 2013. from Norbert Németh on Vimeo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.