Sport

Médiafoci: a Pickre sem pikkelnek a tollforgatók

Médiafoci: a Pickre sem pikkelnek a tollforgatók

2013. május 28., kedd
Médiafoci: a Pickre sem pikkelnek a tollforgatók
mediafoci05_gs

Szerda délután vívja utolsó mérkőzését a szezonban a Pick Szeged az eddig ismert összetételében. Zubaiék a médiaválogatottal vívnak barátságos meccset az újszegedi sportcsarnokban.

A közelmúltban emlékezetes meccsen játszott gólzáporos döntetlen a zsurnaliszták teamje a Naturtex-SZTE-Szedeák alakulatával a Kisstadionban, most ismét egy régi ellenféllel mérkőzik meg a megyei újságírógárda. A kétszeres magyar bajnok Pick Szegeddel korábban rendszeresen összemérték futballtudásukat a helyi tollforgatók, most ez a hagyomány éled újjá szerdán 17.45-től az újszegedi sportcsarnokban. A kézilabdásokat aligha becsülhetik alá médiamunkásaink, hiszen többükről köztudott, hogy nem állnak haragban a futball-labdával sem.

Tatai Péter

kapus létére közismerten veszélyes csatár,

Antonio Pribanic

indításoknál megfigyelt gyorsaságát a futsalban is szokta kamatoztatni Rijekában, s remekül irányít, s a Pick szélsői -

Vadkerti Attila, Rajko Prodanovic, és Kekezovity Marinko

- sem éppen lomhaságukról ismertek, míg

Zubai Szabolcs

az erőfutballt, a svéd

Jonas Larholm

pedig a skandináv stílust képviselheti a szerda esti barátságos meccsen, amelyre a belépés természetesen ingyenes. A találkozóról természetesen szerkesztőségünk képviselete sem hiányozhat, a médiaválogatott kapuját az egyik félidőben

Dobó Csaba

kollégánk, egykor a magyar labdarúgás élvonalát is megjárt hálóőr fogja védeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.