Közélet

Küzdenek a Tappancsnál kitett kiskutyákért

Küzdenek a Tappancsnál kitett kiskutyákért

2013. május 27., hétfő
Küzdenek a Tappancsnál kitett kiskutyákért
977220_10151418344556596_1281869588_o

Szombat reggel három kiskutya egy banános dobozban várta a Tappancs Állatvédő Egyesület dolgozóit a menhelyhez vezető úton. Az ebek nagyon rossz állapotban vannak, infúzióval kezelik őket.

Három kiskutyát tettek ki szombat hajnalban a Tappancs tanya közelében: a képen látható fehér és a fekete kutyus rendkívül aggasztó állapotban volt, remegtek, nem tudnak felállni. A fekete így került be, a fehérnél szombat délután jelentkeztek a tünetek. A fekete kiskutya lábain a szőr le van kopva, mivel nem tudta használni őket. "A karanténban is elkülönítve vannak, az infúziós kezelésre és a gyógyszerekre szerencsére egy kicsit javult az állapotuk. Ma reggel már fel tudott kelni a kis fekete is, de nagyon sokat fekszenek, viszont ma már ettek. Mindent megteszünk, hogy jobban legyenek" - olvasható az állatvédők közleményében. Ha a kutyusok talpra állnak, szerető gazdit keresnek majd, részleteket a

Tappancs oldalán

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.