ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Filipi Noémi

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Filipi Noémi

2013. május 22., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Filipi Noémi
Filipi_Noemi (2)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Filipi Noémi

Kondorosról költözött a napfény városába, és nagyon szeret itt. Már nem is gondolkozik más helyben, ide húzza a szíve és az egyik legélhetőbb városnak tartja Szegedet. Bár már megfordult a fejében, hogy elmegy külföldre, de eddig ez az ötlet mindig megvalósulatlan maradt, amit nem is bán. Noémi az SZTE Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karon végzett, angol pedagógia szakon. Jelenleg a Katedra Nyelviskola egyik angol tanára és szereti a munkáját, mert nem monoton és vannak benne kihívások.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 29 éves hölgy a hobbijának a munkája másik részét vallja, ami nem más, mint a fordítás. Ezt kifejezetten élvezi. Illetve ha lehet hobbinak mondani a filmezést, akkor azt is annak tartja. Imád filmeket nézni, ha teheti, inkább moziba megy, nem híve az „otthon letöltöm és megnézem” dolognak. Szerinte a mozi külön élményt ad. Az olyan filmek a kedvencei, amiket nem lehet nagyon bekategorizálni és kicsit elvontak, ilyennek tartja például A tégla című filmet. Szabadidejében a barátaival van, filmeket illetve meccseket néz. Az Angol Liga meccseit mindig nyomon követi, kedvenc csapata a Manchester United. Olvasni is szokott, angolul és magyarul is. Nagyon szereti a Nick Hornby könyveket. Szórakozni – ha jut ideje rá – akkor a Jate Klubba járnak ismerőseivel. Azért általában szakít a bulira időt, mert néha el kell engednie magát az embernek. Nevetve meséli, hogy jelenleg a Hogyan öljük meg férjünket című könyvet olvassa, és mikor ezt a párja megtudta, kissé meglepődött, majd jót viccelődtek ezen. Noémi viszont mindenkinek ajánlja ezt a művet, mert szerinte nagyon poénos.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• N.E.R.D. • Muse • Bloodhoung Gang • Calvin Harris • Justin Timberlake

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.