Sport

Hátország: focitábor Szegeden - angolul!

Hátország: focitábor Szegeden - angolul!

2013. május 1., szerda
Hátország: focitábor Szegeden - angolul!
Focitabor_2013Angol_szorolap

Júniusban, két turnusban szerveznek különleges nyári focitábort Szegeden. A gyerekek angol edzőktől tanulhatják el a sportág fortélyait.

Idén elsőként szerveznek olyan a nyári napközis sporttábort Szegeden, ahol egyedülálló módon, angol nyelvű képzéssel egybekötve, 6-14 éves fiúk és lányok is elsajátíthatják a játék fogásait. A tábor különlegessége, hogy a labdarúgás, atlétikai mozgások és ügyességi feladatok alapjait a gyerekek hazai szakképzett edzők mellett, Angliából érkező anyanyelvi edzők segítségével tanulhatják meg. A tábort két turnusban szervezik, az 1. hét június 17-21-ig, (jelentkezés június 10-ig!) a 2. hét június 24-28-ig (jelentkezés: június 17-ig!) tart. A tábor helye a SZVSE- és a Dózsa-pálya, a jelentkezőknek a szervezők napi háromszori étkezési (tízórai, ebéd, uzsonna) lehetőséget biztosítanak. Gyülekező mindennap 7.30-tól a pályákon, a napi program pedig reggel 8-tól délután 16 óráig tart. A táborban való részvétel díja 21 900 forint/hét. Érdeklődni és jelezni a 06-70/778-5812 és a 06-70/334-6081 telefonszámokon lehet.

Szórólap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.