Sport

Hátország: bajnok a SZEOL U13/B csapata + VIDEÓ, FOTÓK

Hátország: bajnok a SZEOL U13/B csapata + VIDEÓ, FOTÓK

2013. május 15., szerda
Hátország: bajnok a SZEOL U13/B csapata + VIDEÓ, FOTÓK
szeolu13_10

Négy fordulóval a bajnokság zárása előtt – a Mezőberényben aratott 5-2-es győzelmével – már behozhatatlan előnyre tett szert, így megnyerte a délkelet-magyarországi U13-as bajnokságot a SZEOL-Tisza Volán SC 2001-es születésű gyermekekből álló csapata.

Lednitzky András

edző tanítványai az őszi szezon zárásakor veretlenül, 12 győzelemmel és 2 döntetlennel is már élen álltak a pontvadászatban, teljesítményüket a tavasz folyamán megkoronázták, hiszen eddig valamennyi mérkőzésüket megnyerték. A sportszervezet vezetése éppen egy nagyobb játékerejű ellenfél elleni megmérettetés szándékával biztosította a korosztály számára, hogy február közepén Budapesten megmérkőzzenek az MTK gárdájával. Egy valóban jó teljesítmény-felmérő mérkőzésen a szegediek az utánpótlás neveléséről méltán híres MTK–t is legyőzték

Szabó Gergő

– a bajnokság gólkirálya - találatával 1-0 arányban. Sajnos ezen a mérkőzésen a szegediek kiváló hátvédje

Budai Bálint

kettős szárkapocs-csont törést szenvedett, a hét végén azonban már együtt ünnepelt társaival, reméljük a hátralévő fordulók valamelyikében néhány percre már a pályán is láthatjuk. A szegedi gyerekek győzelme után, mint képeink is bizonyítják, hatalmas ünneplés kezdődött, a Tisza Volán SC Szeged – Üllő FC felnőtt mérkőzés szünetére haza is ért a társaság, így az NB III-as mérkőzés nézői is megtapsolták a felsorakozó utánpótlást. http://www.youtube.com/watch?v=KltLrApcv5s

A bajnokcsapat tagjai:

Sándor Alex, Veszelinov Daniel, Rádai Gergely, Papp Milán, Daróczi Dominik, Budai Bálint, Zana Dávid, Schildkraut Krisztián, Szélpál Nóra, Dóra Donát, Noska Dominik, Rabecz Valter, Szabó Gergő, Juhász Adrián, Vágó Gábor, Neupert Erik, Gézárt Attila, Tarjányi Marcell, Szarvas Norbert, Gaudi Ádám, Kiss Dániel, Péter István, Tóth Marcell.

Edző:

Lednitzky András.

Segéd- és kapusedző:

Dongó Dénes. Gratulálunk a SZEOL-Tisza Volán SC fiataljainak, további sok sikert kívánunk a hátralévő mérkőzések eredményes megvívásához!

u13b_IIo_delkelet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.