Közélet

Közel félezren futottak Szegeden az életekért + FOTÓK

Közel félezren futottak Szegeden az életekért + FOTÓK

2013. április 21., vasárnap
Közel félezren futottak Szegeden az életekért + FOTÓK
jotekonysagi_futas042_mj

Négyszáznál is többen látogattak ki szombat délelőtt az újszegedi ligetbe, hogy részt vegyenek a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány és a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Szervezetének jótékonysági futóversenyén.

A vártnál is nagyobb számban érkeztek a nevezők az újszegedi Erzsébet Ligetbe szombat délután, ahova a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Szervezete jótékonysági futóversenyt hirdetett. A "Fuss az életekért" címmel indult rendezvényen nem csak saját egészségünkért tehettünk egy jóleső kocogással, de nevezési díjunkkal az újszülött életmentést is támogathattuk: elővételben 600, a helyszínen pedig 800 forintos díjjal tehettünk a csöppségek életének és egészségének megóvásáért. Több, mint négyszázötvenen álltak a tíz órakor kezdődő rajthoz, akik közül sokan gyors tempóban, mások kocogva tették meg a választható 2, illetve 5,2 kilométeres távolságot. Voltak akik az egész családdal érkeztek, egy anyuka babakocsijában nemrég született kisgyerekével is megtette a távot. Mint megtudtuk, több, mint négyszázezer forintot sikerült gyűjteni ezzel az akcióval, melyet a szervezők teljes egészében a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítványnak ajánlottak fel. A futás mellett délután 13 óráig színes programokkal is várták az érdeklődőket, akik megtekinthették a Barboncás társulat bábszínház előadását, az AcrobatX Crew bemutatóját, Ninjutsu bemutatót és egy Superbody órán is átmozgathatták magukat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.