Sport

Zsírégetés japán harcművészettel Szegeden is

Zsírégetés japán harcművészettel Szegeden is

2013. március 22., péntek
Zsírégetés japán harcművészettel Szegeden is

Az önvédelmi sportok keménységét ötvözi az aerobik lazaságával a Nippon Zengo, melyet Szegeden az Attila utcai Forma1 Fitneszben bárki kipróbálhat.

A Nippon Zengo az abszolút ősi Kyokushin Karatéra épülő mozgáskultúra, új küzdősport-aerobik, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásban a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik, mind az ütések, mind a rúgások, mind a védések terén. Ez valóban egy realista, valódi önvédelem, mely az aerobik lazaságával, könnyedségével a tömegsport szerelmeseivé válhat. Azontúl, hogy megtanít a harcművészeti technikák legmagasabb szintű végrehajtására, hihetetlen cardio hatása van - mivel egy nagyon pörgős, tempós zenére, fergeteges ütemre zajlik a teljes tréning. A Nippon Zengo 2007 tavaszán született Szenteses, ezalatt több százan ismerkedtek meg vele. Napjainkban közel 100 fős tagsággal bír a Nippon Zengo. Szegeden az Attila utcai Forma1 Fitneszben ismerkedhetünk meg ezzel az új küzdősport-aerobikkal, március 18-tól minden hétfő – szerda – péntek – vasárnap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.