Sport

Újabb szegedi a világjátékokon

Újabb szegedi a világjátékokon

2013. március 8., péntek
Újabb szegedi a világjátékokon

Négy magyar tájfutó, köztük a Szegedi Vasutas SE versenyzője, Szerencsi Ildikó is részt vehet a július 25-én kezdődő kolumbiai Világjátékokon.

A nem olimpiai sportágak sajtószolgálata pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Nemzetközi Tájfutó Szövetség határozata szerint a tavalyi világbajnokság 13 legjobb nemzete jutott kvalifikációhoz. A magyar csapat összetettben a 12. lett, így két-két férfi és nő indulhat Caliban. A magyar sportági szövetség jelezte, hogy

Szerencsi Ildikó (képünkön jobbra), Gyurkó Fanni, Lenkei Zsolt

és

Kovács Ádám

lesz ott a kolumbiai eseményen. A jelenlegi állás szerint a tájfutáson kívül siklóernyőben, szumóban, íjászatban, erőemelésben, ritmikus gimnasztikában, táncsportban, maratoni kajak-kenuban és búvárúszásban - utóbbiban a szegedi Muréna Úszó- és Búvárklub vezetője,

Kanyó Dénes

révén - szereztek indulási jogot a magyarok a Világjátékokra, amelyet Kolumbia harmadik legnagyobb városában, Caliban rendeznek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.