Közélet

Rotary tavasz 2013 Szegeden, a Klauzál téren

Rotary tavasz 2013 Szegeden, a Klauzál téren

2013. március 19., kedd
Rotary tavasz 2013 Szegeden, a Klauzál téren

Háromnapos rendezvénnyel ajándékozza meg a szegedieket a városban működő két Rotary Club, a Mórahalmi Rotary Kerekasztal és a fiatal rotaristákat tömörítő Rotaract és Interact Club.

A Szent-Györgyi Albert és a Tisza Rotary Clubok tagjai természetesen adományokat is gyűjtenek péntektől vasárnapig a Klauzál téren. A március 22-én, 12 órakor kezdődő Rotary Tavasz programsorozaton, pénteken fellép többek között a Vox Nova Kórus, a Tömörkény Gimnázium Énekkara és Kondacs Mihály, az iskola tanulója. Bemutatót tart a Mórahalmi Ugrókötél Csoport. A Gyík utcai óvoda apróságai köszöntik a tavaszt, majd a Dodgem és a Junior együttes műsora zárja a napot. Szombaton, 23-án a Mórahalmi Alapfokú Művészeti Iskola fúvószenekara köszönti a szegedieket, ezen a napon a Grimm-Busz Színház gyermekműsorát és a Szegedi Nemzeti Színház művészeit láthatják a színpadon. Vasárnap, március 24-én, az Unblock zenekar, a Kozmosz Táncegyüttes, a Carmen Flamenco Csoport, a Zákányszéki Néptánc Csoport, és a Deszki Bánát Néptánc Egyesület lép színpadra. A Rotary Tavasz fellépői élménydús programokat kínálnak a szegedieknek, s a szervezők szeretnék, hogy a város e része „rotaristává” váljon, így a Klauzál tér és a Kárász utca ezen a héten rotaris díszítésbe öltözik. A szegedi rotaristák remélik, hogy a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára hirdetett adománygyűjtésük ugyanúgy sikeres lesz, mint az előző évben volt, amikor közel 800 ezer forint adomány gyűlt össze. A hétvégén a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány önkéntesei és Sütő Zsanett a „Vodafone Főállású Angyala” is folyamatosan segítik a gyűjtést, akik a rotaristák mellett mindhárom napon 18.00 óráig várják a szegedieket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.