Közélet

Rangos szakmai díjat nyert a VTV Szeged

Rangos szakmai díjat nyert a VTV Szeged

2013. február 12., kedd
Rangos szakmai díjat nyert a VTV Szeged

A városi televízió Vitamin című egészség-szépség magazinja második helyezést ért el a „Média az orvosokért 2012” pályázaton.

Nagyszerű szakmai elismeréssel indította az új esztendőt a Városi Televízió Szeged. A helyi televízió szerkesztősége a második helyezést nyerte el a „Média az orvosokért 2012” pályázaton a „35 év a koraszülöttekért” című, a koraszülöttek mentésével foglalkozó szegedi orvosról,

Katona Márta

professzorról szóló munkájával a „Média az orvosokért 2012” pályázaton. Az első helyet egyébként a 168 Óra munkatársa,

Pungor András

érte el. A VTV Szeged részéről a napokban megtartott ünnepélyes gálán

Kisistók Tímea

felelős szerkesztő vette át a díjat. A pályázati film készítői:

Szeberényi Klára

(szerkesztő),

Rajki Róbert

(operatőr) és

Rajhona Péter

(vágó) voltak. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) szakmai együttműködésével az Astellas Pharma Kft. Az év orvosa 2012 pályázathoz kapcsolódóan második alkalommal hirdette meg médiapályázatát. A kiírók célkitűzése az orvosi hivatás társadalmi megbecsülésének erősítése, az emberi és orvosi teljesítmény hiteles bemutatása. A 43 pályázat közül független és jelentős szakmai múlttal rendelkező bírálóbizottság (tagjai:

Kéky Kira

egészségügyi szakújságíró,

Király Erzsébet

, az MTVA munkatársa, a Kossuth Rádió Krónika című műsorának szerkesztője és

Győrfi Pál,

az OMSZ kommunikációs vezetője, szóvivője; a pályázat védnöke:

Tóth Károly

, a MÚOSZ elnöke) választotta ki a legjobbakat.

Zelena András,

a VTV Szeged igazgató-főszerkesztője a elmondta: "Vitamin című magazinunk népszerű nézőink körében, több visszajelzést, nézői levelet és telefont kapunk tudománynépszerűsítő, egészség-szépségmagazinunkkal kapcsolatban. Külön öröm számomra, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és egy független szervezet közösen ismerte el ismét szerkesztőségünk munkáját." A SZEGEDma.hu stábja szeretettel gratulál a díjhoz!

A kitüntetett anyag az alábbi linken tekinthető meg: http://vtvszeged.hu/hun/s_!musorok/i_vitamin_26/t_Vitamin/index.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.