Sport

Labdarúgás: gyenge helyzetkihasználással is sima makói győzelem

Labdarúgás: gyenge helyzetkihasználással is sima makói győzelem

2013. február 23., szombat
Labdarúgás: gyenge helyzetkihasználással is sima makói győzelem

A felkészülési időszak hajrájában ezen a szombaton a Makó újabb Békés megyei élcsapattal, az Orosházi Rákóczival mérkőzött meg hazai környezetben.

A Békés megyeiek az NB II-es Orosháza FC fiókcsapataként a 4-7. helyért vannak jelenleg nagy versenyben a Békés megyei élvonal küzdelmeiben, egy ponttal elmaradva a 4. helyen álló Füzesgyarmattól, a Nagyszénással hasonlóan állva két egységgel előzve a 7. Kondorost. A hazaiak a felkészülés során több szomszédmegyebeli topcsapattal is megmérkőztek, rendre pozitív eredménnyel, s ez most sem volt másként várható. A Maros-mentiek gyakorlatilag az első perctől kezdve abszolút fölényben játszottak a vendégekkel szemben s 2-0-s félidőt követően gyatra helyzetkihasználásuk ellenére is 3-0-s sima győzelmet arattak a télen igazolt gólerős támadók,

Tóth Timóteusz

és

Kohajda Gergely

találataival.

Adatbank

Böngéssze át a Csongrád megyei I. és a megyei II. osztály teljes adatbankját az összes átigazolással és az edzői véleményekkel!

Mivel egy hét múlva már a legtöbb bajnokság elrajtol, azonban az NB III-as küzdelmek csak azután egy héttel kezdődnek, így a makóiak egyelőre edzőpartnert keresnek, hiszen az előttük álló kéthetes szünetben még több felkészülési találkozót megvívhatnak, nem kizárt hogy a határ túloldaláról fog érkezni ellenfél.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Makó FC - Orosházi Rákóczi FC 3-0 (2-0)

. Makó.

Makó:

Czirbus (Halász) - Kulacsik, Varga, Kalász, Horváth G. (Bakos) - Tóth T., Horváth K. (Mátó), Siket (Tóth Z.), Tóth A. - Schreiber (Gilinger), Kohajda.

Megbízott edző:

Kolozsvári János.

Makói gólszerzők:

Tóth T. 2, Kohajda. Kolozsvári János:

"Sok helyzetet kialakítottunk, ám ezeknek csak töredékét tudtuk értékesíteni. Vélhetően a bajnokikon aligha ez a szereposztás vár ránk, miszerint mi támadunk többet, azaz jobb lett volna, ha a védekezést többet tudjuk gyakorolni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.