Közélet

Szex, kutya, meztelen felszolgálás Szegeden - avagy ki mit tesz a lájkokért? + FOTÓK

Szex, kutya, meztelen felszolgálás Szegeden - avagy ki mit tesz a lájkokért? + FOTÓK

2013. január 28., hétfő
Szex, kutya, meztelen felszolgálás Szegeden - avagy ki mit tesz a lájkokért? + FOTÓK

Egyre több az olyan kép a Facebookon, melynek alapjául a norvég Petter Kverneng egyik feltöltött fotója szolgál, ami ha elér egy millió „lájkot”, akkor egy lány szexel vele. „2 millió lájk, és meztelenül fogok fürdeni” – ilyen és ehhez hasonló vicces felhívások találhatóak az interneten. És ki ne emlékezne a szegedi meztelen felszolgálást ígérő posztra? Szörföztünk egyet, hogy megnézzük, ki mit ad a lájkokért.

Először egy macskáért indult a lájkgyűjtés őrülete, ám ott még csak 1000 lájkot kellett elérni a cél érdekében. Aztán a kitűzött „tetszikek” száma, és a Facebookra feltöltött képek mennyisége is egyre nőtt. A következőkben már egymillió „kedvelést” kellett elérni több esetben is, mint például

Petter Kverneng

szexért lájkolós fotójánál, illetve egy család gyerekeinél, akik háziállatot szerettek volna. Innentől kezdve elindult a lavina, és mindenki sorra gyártotta a különbnél különb képeket, ígérve, hogy ha összejön az áhított lájkmennyiség, akkor cserébe történik valami, ami valakinek örömet fog okozni. Későbbiek folyamán megjelentek olyan fotók is, amik viccesre vették a figurát, majd előkerültek mémek is. Természetesen hazánk sem maradhatott ki ebből. Sőt, országunkban az elsők között volt Szeged, ugyanis a szegedi Blues Café & 7-es Megálló pultos lánya azt ígérte a közösségi oldalra feltett képen, hogy 100 ezer lájkért cserébe meztelen fognak dolgozni kolléganőjével. A fotó nagy port kavart, az egész országban foglalkoztak vele. A szórakozóhely hivatalos Facebook-oldalán azt írták, hogy elérték a céljukat. „Megismerték a Blues Café nevet Vas megyétől Hajdú-Biharig, a Felvidéktől egészen a Vajdaságig. És hogy levetkőzik-e Zsófi és Timi? Ugyan, dehogy!!! Értelmes, tanult, szorgalmas lányokról beszélünk, akik 100 000 lájk elérésekor a következő Bajnokok Ligája-mérkőzésen is... ...biztosan dolgozni fognak, és várnak mindenkit sok szeretettel a Blues Caféban mez'telen!” Összegezve elmondhatjuk, hogy a védtelen, facebookozni vágyó ember akarva-akaratlanul is belebotlik hasonlókba, hiszen, ha egy ismerőse lájkol egy ilyen képet, azt valószínűleg látni fogja ő is. Vannak olyanok, akiknek ez tetszik, vannak, akiket kifejezetten idegesít, de az tény, hogy még mindig készülnek ilyen fotók, és fel is kerülnek az internetre. Nézzük, ki mit ígér a rengeteg lájkért cserébe!

Íme Petter Kverneng képe:

A képen látható gyerekek egy új kutyára vártak, de szüleik csak akkor voltak hajlandóak beruházni egy négylábú kedvencre, ha gyűjtenek egymillió lájkot:Egy szegedi szórakozóhely, a Blues Café & 7-es Megálló pultosa ígér meztelen kiszolgálást 100 000 lájk-ért:Dombóvári István stand-up humorista ígéri, hogy meztelenül fog fürödni:A lányok félmeztelenül veszik fel a telefont – igazán cseles:Horváth Péter igazgató úr korszerűen népszerűsíti a Révai Miklós Gimnázium oldalát:A képen látható férfi, ha szerez 1 millió lájkot, elnevezheti a fiát Tupacnek:Vicces képek is születtek:Természetesen Hoffman Rózsa-mém is készült:További lájkvadász képek:

Jójárt Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.