ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vékony Liza

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vékony Liza

2013. január 1., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vékony Liza

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A 2013-as esztendő első Jó Arca a tizenöt esztendős

Vékony Liza

. A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium tanulójának az élete a sport, a Hód Fitness SE tagjaként négyszer megnyerte az Országos Fit Kid Dance versenyt. Mint megtudtuk, már hétéves kora óta fitneszezik, versenyszerűen 2009 óta. Most másodosztályos versenyző, a célja, hogy az első osztályba felkerüljön, hogy Európa Bajnokságon is indulhasson. Lizától megtudtuk, hetente öt alkalommal jár edzésekre, de ha versenyre készül, akkor még többet. Vásárhelyen a Hordóba vagy a Fekete Sas kávézóba ülnek be barátnőivel, s olykor moziba is járnak. Legtöbbször Szegeden néznek filmeket, legutóbb a Street Dance-t, az első háromdimenziós táncfilmet látta moziban. Imádja szülővárosát, nem gondolkodik azon, hogy máshol éljen. Ha az élet úgy is hozná, hogy más városban tanulna vagy dolgozna, akkor is gyakran hazalátogatna. A Facebookon több mint hétszáz ismerőse van, a versenyeken is sok fiatalt megismert, így budapesti és szolnoki sportolók is az ismerősei, illetve a volt általános iskolás és gimnazista barátokkal is rendszeresen tartja a kapcsolatot a közösségi oldalon. Liza újévi fogadalmat sosem szokott tenni, de törekedni fog arra az új évben, hogy jobban be tudja osztani az idejét, és többet akar tanulni is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.