ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Fekete Csilla

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Fekete Csilla

2012. november 12., hétfő
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Fekete Csilla

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Négy éve él Angliában, Camberley városában

Fekete Csilla

, akivel hazalátogatásakor találkoztunk Szegeden. Évente két-három alkalommal jön Magyarországra, olyankor szüleit látogatja meg Hódmezővásárhelyen. Elsődlegesen nyelvtanulás céljából ment külföldre, illetve a jobb pénzkereseti lehetőségek miatt. Jelenleg egy pizzériában és egy étteremben dolgozik, de folyamatosan nézi, milyen lehetőségek vannak, reméli, hogy jobban fizető állást is talál. Azt is figyelemmel kíséri, hogy itthon mit tudna kezdeni diplomájával, ha találna munkát, hazaköltözne Magyarországra. Angliában bulizni nem jár a munkabeosztása miatt, illetve azért, mert kint viszonylag hamar bezárnak a szórakozóhelyek. Olykor házibulit tartanak, és kirándulni is szokott a barátjával. Amikor hazalátogat, szereti az emberektől nyüzsgő helyeket, s imád táncolni is. Hangulatos kisebb helyekre is be szokott ülni barátaival, illetve nyáron Szeged nyárbúcsúztató fesztiváljára, a SZIN-re is kilátogatott. Portálunknak elmondta, a Bëlga, a Russkaja, Fabula Rasa és az Irie Maffia koncertje tetszett neki. Ha teheti, szabadidejében magyar nyelvű könyveket olvas, és a neten is sokat lóg. A divattal, szépségápolással és egészséges életmóddal kapcsolatos portálokat böngész, továbbá főzőmagazinokat és filmeket néz. Ha valamit vásárolni szeretne, akkor pedig előzetesen fórumokon keres rá az adott termékre. Családtagjaival és barátaival is többnyire a neten tartja a kapcsolatot, sokat használja például a skype-ot és a Facebookot. Van egy házi kedvence is, egy maine coon fajtájú macska, aki Herkules névre hallgat, s Csilla nagyon ragaszkodik a kétéves négylábúhoz, mindent megtesz azért, hogy boldog élete legyen Herkulesnek. Megtudtuk, a sport is fontos szerepet játszik az életében, hetente négy-öt alkalommal jár konditerembe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.