ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: András Xavér

Jó arcokat keres a SZEGEDma: András Xavér

2012. november 28., szerda
Jó arcokat keres a SZEGEDma: András Xavér

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Kormányhivatalban helyezkedne el vidékfejlesztési mérnökként vagy egy vállalkozásban

András Xavér

, aki SZTE Mérnöki Karán tanul. A 20 esztendős egyetemista egy Békés megyei futballcsapat tagja, igyekszik úgy beosztani óráit, hogy az edzéseknek legalább a felén részt tudjon venni. A hírek közül is leginkább a sport érdekli, mást nem nagyon olvas. Xavérnak nagyon megtetszett Szeged, a mozgalmas éjszakai élet és a jó társaság vonzza az egyetemistát. Pozitívnak tartja, hogy nem olyan rideg nagyváros, mint például Budapest, mégis élettel teli, és úgy látja, az emberek nagyon barátságosak. Szeged előnyei közé sorolta azt is, hogy itt nem lehet eltévedni. Portálunknak elmondta, a JATE Klubba és a Retróba is gyakran mennek, s a bulik előtt a Sárkányba szoktak beülni. Koncertekre nem szokott járni, egyrészt nem feltétlenül az ő zenei ízlésének megfelelő előadók lépnek fel a városban, másrészt nem is az a típus, aki az első sorban táncolna. Ha itt kapna munkát, szívesen költözne véglegesen Szegedre Xavér, aki úgy látja, családvállaláshoz is ideális a napfény városa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.