ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Abai Gergely

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Abai Gergely

2012. november 30., péntek
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Abai Gergely

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Idén végzős az SZTE Zeneművészeti Karán a húszesztendős

Abai Gergely

, aki külföldön szeretné folytatni tanulmányait. A kürtszakos egyetemista úgy látja, külföldön sokkal népszerűbbek a rézfúvósok, ezért is döntött úgy, hogy más országban fejlesztené tovább tudását. A Baranya megyei Szigetvárról jött Szegedre, az itt folyó színvonalas oktatás miatt választotta a Szegedi Tudományegyetemet. Az elmúlt évek alatt nagyon megszerette a várost, s azt is tapasztalja, hogy itt sokkal mozgalmasabb az egyetemi élet, mint Pécsett. A napfény városában sokkal több programot szerveznek a hallgatóknak szerinte, és a városi rendezvények sora is színesebb. Portálunknak elmondta, több fellépésük is lesz a közeljövőben, például a fúvószenekarral a Reök-palotában egy filmzenei esten lép fel, továbbá a Zeneművészeti Kar és az EHÖK is szervez egy jótékonysági estet, amin közreműködik. Gergely biztosan kilátogat a Dóm téri Adventre, s ha jó idő van, akkor sokat sétál a belvárosban barátnőjével. A szimfonikus zenekar koncertjeire el szokott járni, s olykor zenés darabokat is megnéz a Szegedi Nemzeti Színházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.