Bulvár

Heten haltak meg a múlt héten az utakon

Heten haltak meg a múlt héten az utakon

2012. november 7., szerda
Heten haltak meg a múlt héten az utakon

A múlt héten heten haltak meg közúti balesetben az utakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a honlapján.

A police.hu-n olvasható kedd éjszakai tájékoztatás szerint

Hatala József

országos rendőrfőkapitány fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el az október 29. és november 4. közötti időszakra a közutakon, a kegyeleti helyeken, a temetők környékén. A közlemény szerint ez idő alatt hat halálos közlekedési baleset történt, amelyek következtében heten haltak meg. A fokozott rendőri ellenőrzés során 513 alkalommal - köztük közülük 150 kerékpáros esetében - pozitív eredményt mutatott az alkoholszonda. A rendőrök 123 büntetőfeljelentést tettek a járművezető ittas vagy bódult állapota miatt - közölték. Hozzátették: 960 alkalommal intézkedtek biztonsági öv használatának hiánya miatt, gyorshajtást pedig 7248 esetben regisztráltak. Az ORFK azt írta: a rendőrök 1703 szabálysértési feljelentést tettek, 7692 alkalommal szabtak ki helyszíni bírságot, amelynek összege meghaladta a 87,5 millió forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.