Bulvár

Bolti tolvajokat fogtak el a szegedi rendőrök

Bolti tolvajokat fogtak el a szegedi rendőrök

2012. november 22., csütörtök
Bolti tolvajokat fogtak el a szegedi rendőrök

Két bolti tolvaj került rendőrkézre Szegeden: az egyikük ruhákat, míg a másik szeszesitalt tulajdonított el - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy 18 éves fiú kedden a késő délutáni órákban tulajdonított el egy fekete cipőt, valamint egy szabadidő ruházatot Szeged egyik áruházából oly módon, hogy kabátja alá rejtette azokat. A biztonsági őr jelzésére kiérkező rendőrök elfogták és előállították a szegedi fiút. Szerda délután egy 31 éves nő bukott le, amint egy üveg szeszes italt rejtett kabátja belső zsebébe az egyik helyi élelmiszerüzletben, amit elfelejtett kifizetni. Kihallgatása során elmondta a rendőröknek, hogy összeveszett barátjával és úgy gondolta, hogy 'búfelejtőnek' jól jön az alkohol. Mindkét tolvaj ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.