Közélet

A szegedi Jobbik IT szerint hiteltelen a DK ülődemonstrációja

A szegedi Jobbik IT szerint hiteltelen a DK ülődemonstrációja

2012. november 27., kedd
A szegedi Jobbik IT szerint hiteltelen a DK ülődemonstrációja

A Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozata hiteltelennek tartja a szegedi "gyurcsányisták" 3-4 fős ülő demonstrációját - olvasható a szegedi Jobbik Ifjúsági Tagozatának közleményében.

Böjthe Sándor

, a Jobbik IT szegedi elnöke és

Balkó Mácsai Szabolcs

alelnök nyilatkozatában kifejti: "Ironikus, hogy pont azon ex-miniszterelnök pártja próbál fellépni a felsőoktatás megszorításai, így a burkolt tandíj ellen, amelyik mindezeket nyíltan és ifjúság ellenesen akarta megvalósítani." "A Jobbik IT is elítéli a tervezett több mint 800 milliós megszorítást, mely nagy érvágás lesz Szeged szívének, az egyetemnek" - folytatódik a közlemény. "Képmutatásnak tartjuk, hogy a szocialisták vakvágányra tévedt gittegylete 'ül' egy ilyen ügy mellé. Úgy véljük a tétlenség és ülés helyett komoly lépésekre lenne szükség az oktatáspolitika terén, melyekre egy ilyen 'párt' alkalmatlan. A Jobbik programjában megtalálhatóak mindazok a tervezetek, melyek az oktatás problémáinak valós megoldását jelentenék. Ezek programpontok olyan problémákat is orvosolnának, mint a fiatalok tömeges kivándorlása és a Diákhitel kényszerű igénylése." Mint írják: "Olyan párt nem lehet az ifjúság hiteles képviselője, mely sárga csillaggal a mellén büszkén vállal közösséget az izraeli gyermekgyilkosokkal és felnéz az országromboló 'hibbant Néróra'. A magyar ifjúságnak résen kell lennie, hogy ilyen neoliberális eszmék és az azt követő szervezetek álszent megmozdulásai ne tévesszék meg őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.